Veel gestelde vragen

Hieronder staan de veelgestelde vragen, staat uw vraag er niet tussen, neem gerust contact op dan proberen wij u verder te helpen.
A: U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen door de gewenste artikelen aan uw winkelwagen toe te voegen en het bestelproces te volgen.
A: Onze betalingen gaan via Mollie Payment.
A: Ja, zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling.

Alles over verzending

In tegenstelling tot vele andere aanbieders, verzenden wij alles uit eigen voorraad. Op deze manier weet je dat jouw zending altijd degelijk verpakt en snel bij je is. Hieronder kan je alles omtrent verzending vinden. Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets misgaat in de zending, wij ontzorgen je hierin volledig.
De vervoerder die wij gebruiken is postNL, maar er kunnen ook uitzonderingen zijn bij grotere zendingen.
Het bestelde product wordt na ontvangst van de betaling verstuurd met de service van een van de voorgenoemde vervoerders, afhankelijk van jouw locatie. Wij verpakken jouw bestelling in een stevige verzenddoos. Deze dozen passen meestal niet door jouw brievenbus, waardoor iemand jouw bestelling in ontvangst dient te nemen. De stevige doos zorgt ervoor dat jouw product goed beschermd blijft tijdens het transport naar jouw adres. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.
Je ontvangt per email een Track & Trace nummer waarmee je op de website van de pakketdienst kunt bekijken waar jouw pakket zich bevindt.
Voor verzending rekenen wij per bestelling €7,50.
Ja, al onze pakketten worden verzekerd verzonden met een track en trace code. Onze vervoerders zijn verantwoordelijk voor een goede levering aan het door jou opgegeven adres. Hierover hebben wij duidelijke afspraken gemaakt om je te ontzorgen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de ingevoerde gegevens, echter kan er altijd iets misgaan, wij zullen dan ook ons best doen om je te helpen. Wanneer je een verkeerd adres heeft opgegeven, of wanneer een deel van het ingevoerde adres onjuist is, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of op storm@chateaucampdelsaltre.fr wij zullen dan direct contact opnemen met de vervoerder om het adres te wijzigen. Let wel dat het niet altijd mogelijk is om het adres alsnog te wijzigen naar een ander adres als bijvoorbeeld de bezorger reeds onderweg is.

Contact

Heb je een vraag over een product of iets anders? Stuur ons een mail op: info@campdelsaltre.com

Algemene voorwaarden